Anlita JMT för 3D fräsning

JMT sysslar med verktygstillverkning för olika företag. Inom detta så finns det även 3D fräsning. För att detta ska bli i högsta kvalitet, så går alla produkter genom ett mätrum. Då blir det både en kontrollmätning samt en extern mätning av verktyg och med 3D fräsning. 

JMT har ett mätrum, där de kan mäta kvalitén på olika utrustningar så att det är så som kunden vill ha det. Dessutom kalibreras mätutrustningen varje år. 3D fräsning kan ske i olika sorters material, för att få fram en prototyp, eller en produkt. Hos JMT kan ni få detta, så väl som att de tillverkar en mängd olika sorters verktyg för industrin.

Fräsning i 3D och tillverkning av verktyg

JMT är ett företag som startade 1975 och som köptes av de nuvarande ägarna under 2005. Här görs gjuterimodeller i olika material, som trä, plast, järn och metall. Det sker även kontrollfixturer för olika industrier, samt kontrollmätning av modeller mm i 5-axlig mätmaskin mot 3-D underlag och 3d fräsning. De tillverkar olika sorters pressverktyg, plastverktyg och andra verktyg. Även prototyper kan tillverkas. 

JMT är certifierade och har en hög kapacitet med välutvecklade styrsystem. Så har ni behov av 3d fräsning, verktygstillverkning eller tillverkning av olika prototyper så kan ni kontakta detta företag. Dels kan ni läsa mer på deras hemsida, men ni kan även kontakta dem direkt, via telefon eller via mail. Då kan de berätta mer om vad de kan erbjuda just er och erat företag inom 3D fräsning och verktygstillverkning.​